Overige informatie en diensten

Persoonlijk account voor online service:

U kunt bij onze praktijk een account aanmaken. Als u een account bij ons heeft kunt u gebruik maken van de volgende service:

Afspraken inplannen:

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van de webagenda. Hier kunt u een afspraak inplannen bij mevrouw F. de WinterLentze of bij de heer G.V. de Winter.

Vragen stellen:

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waar u niet direct antwoord op nodig heeft? Dan kunt u veilig een bericht sturen aan mevrouw F de Winter-Lentze of aan de heer G.V. de Winter. U krijgt dan binnen 2 werkdagen antwoord op uw vraag via de mail.

Dossier bekijken:

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken. U kunt hier uw laboratorium uitslagen zien evenals uw medicatie overzicht en het plan dat gemaakt is na een consult bij de huisarts.

Herhaalrecepten aanvragen:

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen via de Texelse apotheek: https://www.detexelseapotheek.nl

Online diensten via een app:

De online diensten via de app gebruiken? Download de HKN Huisartsen app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).